"Claudia démoni szexuális imázzsal rendelkezik"

Hírzárlat a válás ügyében! - Liptait Kucserával és Kovács Áronnal is összeboronálták

Tegnap bombaként robbant a hír: válságba került Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága - A páros hírzárlatot rendelt el az ügyben. Liptait a rossznyelvek összefüggésbe hozták Kucsera Gáborral és Kovács Áronnal is.

Gesztesi Károly menüje elkápráztatta a többieket képgaléria

2009.01.28 07:00ma.hu

Gesztesi Károly a házasságuk megromlásáról szóló hírekre úgy reagált: a válással kapcsolatban hírzárlat lépett életbe, a magánéletéről most nem szeretne nyilatkozni.

Liptai Claudia szintén kitért a kérdések elől. Az internetes fórumokon vitatkozók között akad, aki tudni véli, hogy Gesztesi utódja Kucsera Gábor lett, de Kovács Áronnal is összefüggésbe hozták Liptait. Áron nevetségesnek találta a vádakat, de annyit elmondott: Claudia démoni imázzsal rendelkezik, akinek mindenki áldozatul esik, aki vele dolgozik. Kucsera Gábor tegnap kikapcsolta a telefonját - adta hírül a Napi Ász.

A hihetetlennek tűnő hír tegnap kelt szárnyra - eszerint a kritikus hetedik év az ismert színész házaspár házasságában is fordulópontot jelentett.

A korábban mindig harmonikusnak látszó szerelem állítólag kihűlt, az utolsó lökést pedig az adta, hogy Liptai Claudia másfél hónapra Afrikába utazott, A sztárok a fejükre estek kalandjáték forgatására, ahol Kovács Áron és ő műsorvezetőként tevékenykedett.

A kajakos Kucsera Gábor a sztárcsapat tagjaként vett részt a kalandtúrán, meg is nyerte a versenyt.

A hírek szerint a csinos sztár napról-napra jobban nézett ki a kamerák előtt, s ez a féltékenységet is felerősítette a párjában, Gesztesi Károlyban.

Claudia jó pár kilóval könnyebben, csinosan tért haza, s alig várta, hogy karjába zárhassa két és fél éves kislányukat, Pankát, akinek a hiánya igen megviselte.

Később azonban beszámolt róla, a gyermeke kifejezetten apás lett az az idő alatt, hogy nem látták egymást.

Meglepte, hogy lánya már nem fogad szót úgy neki, mint régen, és a kéréseit elengedi a füle mellett. Liptai Claudia úgy érezte, mindent újra kell építenie Pankával.

Lányuknak, aki Liptainak az első, Gesztesinek viszont a negyedik gyermeke, szeretett volna testvért is a házaspár - legalábbis korábban ez volt tervben.

Most azonban már az is kérdésesnek, látszik, együtt maradhat-e a színész páros...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.