Gesztesi volt családjánál vigasztalódik

Kiderült: Liptai már Afrikában is panaszkodott a házasságára

Úgy tűnik, valóban nem sok remény maradt Gesztesi Károly és Liptai Claudia házasságának megmentésére - A férj a volt családjánál vigasztalódik, a feleség pedig már Afrikában sem titkolta: valami baj van.

2009.01.30 12:40ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Válás lehet Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassági válságának a vége - A kapcsolat megromlott.

Mindezt most már az is alátámasztja, hogy Kovács Áron a zoom.hu-nak elmondta, Afrikában az első héten elárulta Claudia, hogy nincs minden rendben a házasságában, valami elfáradt, és azon gondolkodik, különköltözik a férjétől.

Gesztesi Károly közeli ismerősei szerint még mindig igen szoros kapcsolatot ápol a volt nejével, olyannyira, hogy egy ikerház két felében él a két család Budakalászon. A neve elhallgatását kérő ismerős szerint Liptaiban mindig megmaradt a tüske emiatt. Gesztesi most is volt családjával tölti ideje nagy részét, valószínűleg gondjait is velük osztja meg - adta hírül a Blikk.

A színészpáros házassága korábban nagyon harmonikusnak tűnt, ezért is nagy a meglepetés: talán senki sem gondolta volna róluk, hogy baj lesz!

Kislányuk, Panka, két és fél éve született meg, Gesztesi és Liptai újabb közös babát is tervezgetett. A második utód azonban csak nem érkezett...talán nem véletlenül.

A színésznek egyébként előző két házasságából összesen három fia van - a legidősebb, Máté első nejétől született, a másik kettő, Dávid és Márk a második frigyből - az ő édesanyjukkal él egy telken Gesztesi és Liptai.

Eddig a hírek főleg arról szóltak, Afrikában, A sztárok a fejükre estek forgatásán történhetett valami Liptai Claudiával, ami miatt kipattant a házasok közt a probléma.

Most azonban kiderült, ha minden igaz, a műsorvezető már kétségek közepette utazott el. Azt közben többen cáfolták, hogy Liptainak köze lett volna Kucsera Gáborhoz vagy Kovács Áronhoz.

A jelenlevők szerint az ilyesmi feltűnt volna a táborlakóknak, ráadásul szigorúan őrizték a stáb és a csapat szálláshelyét.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly jövő hétre ígért tájékoztatást arról, hogy valójában mi történik közöttük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.