Botrány lett az új csemete érkezése miatt!

Gesztesi exnejének terhessége miatt akadt ki Claudia végleg?

Gesztesi Károly volt felesége várandós, immáron a hatodik hónapban jár. Már régóta tudjuk, hogy a két család közös telken él együtt, ami elég furcsa lehet, de az új csemete érkezése borított fel mindent és felzaklathatta Claudiát!

2009.02.04 06:30ma.hu

Gesztesi bár régen elvált előző nejétől, a mai napig az asszony és három fiuk mellett áll. 

Amikor elvette Liptai Claudiát és megszületett lányuk, Panka Sára, egy közös telken épült ikerházba költöztette egykori és új családját, ami Claudiának nagyon nehéz lehetett, hisz minden nap szembesült férje előző életével. – írja a Kiskegyed. 

Gesztesi Károly előző házasságából, amikor felesége Csarnóy Zsuzsanna volt, három fia született, Máté 1990-ben, Márk 2000-ben és Dávid 2001-ben. 

Bár Máté már szinte felnőtt, a két kisebbnek bizony szüksége van az apjára, a színész ezért sem akart tőlük távol lenni. Liptai Claudia 2006. július 16-án hozta világra Panka Sárát.
 
A két család a már említett módon együtt él, az ünnepek jelentős része közös és lehet, hogy Claudia ebbe fáradt bele. 

Ráadásul hiába vannak férjével külön kasszán, nem kizárt, hogy az új baba érkezése azért borította ki a színésznőt, mert több pénzt visz majd el a háztól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.