Vajon mikor ad magyarázatot a pár?

Kézenfogva sétálnak Gesztesiék, miközben válásukról írnak?

Két hete megy a találgatás arról, mi állhatott Liptai Claudia és Gesztesi Károly közé, hogy a népszerű színészpáros kapcsolata megromlott? Miközben azonban válásukról cikkeznek a lapok, hétvégén kézenfogva látták őket.

2009.02.05 07:30ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Többen is szemtanúi voltak a múlt hétvégén, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly - dacára a válásukról szóló híreknek - kézenfogva sétáltak el abba a bölcsődébe, ahová majd lányukat, Pankát be szeretnék íratni.

Ez aztán meglepő! De talán hamarosan magyarázatot adnak a helyzetre. Erre a hétre ígértek tájékoztatást arról, mi is zajlik a kapcsolatukban. Kérdés, mikor szólalnak meg - adta hírül az Epizód magazin.

Korábban már az egyik bulvárlap is felvetette, lehetséges, hogy csupán "ingyen reklám" az egész válásról szóló történet?

Egy biztos, két héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy válságban a sztárpár kapcsolata, akiknek házasságát eddig mindenki harmonikusnak, boldognak hitte. Elindultak a találgatások az okokat illetően.

Elterjedt, hogy Liptai Claudia A sztárok a fejükre estek kalandjáték forgatása idején összemelegedett a kajakos Kucsera Gáborral, később pedig műsorvezető társával, Kovács Áronnal boronálták össze!

Lassan mindkét feltételezésről kiderül, hogy képtelenség - felütötte azonban a fejét egy másik pletyka is, miszerint a házaspár lehidegülésének Gesztesi Károly előző neje is oka lehet.

Az asszony ugyanis két nagy fiukkal ugyanazon a telken él, mint Liptai és Gesztesi, s újabb gyermekáldás elé néz. A hírek szerint Liptai Claudia sosem volt kibékülve a helyzettel, hogy meg kell osztania lakóhelyét férje előző feleségével és gyermekeivel.

Vajon kiderül hamarosan az igazság?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.