Gesztesi: Hibáztam, nem voltam ott a szülésnél

Liptai: Talán néha majd együtt alszunk...

Olykor majd talán együtt alszanak, és lányuk, Panka sem lesz az édesapjától eltiltva. Liptai Claudia és Gesztesi Károly nem szeretnének papíron is elválni!

Liptai Claudia kitett magáért! képgaléria

2009.02.06 12:50ma.hu

Már a nyilatkozás is megviselte a sztárpárt arról, miért is mehetett tönkre a kapcsolatuk. Egy biztos, nemcsak Liptai Claudia viselt rosszul néhány dolgot az elmúlt években.

Gesztesi Károly
vádolja magát, amiért lányuk világrajöttekor külföldön forgatott. Ma már óriási hibának tartja, hogy nem volt ott a szülésnél, s ezt a neje nem felejti el neki.

Liptai elárulta, hogy különköltöznek a párjával, már saját lakásának felújításával foglalkozik. Nem válnak el, de külön folytatják, és kislányuk is bármikor együtt lehet az apjával. Talán a különélés segíthet abban, hogy akár újrakezdhessék ezt a kapcsolatot. A páros nem tartja kizártnak, hogy néha együtt is alszanak - adta hírül a Kiskegyed.

Úgy tűnik, Liptai Claudia és Gesztesi Károly egyelőre nehezen tudja elképzelni az egymás nélküli életet, sem együtt maradni, sem elválni nem szeretnének.

A színészpáros kapcsolatának válságáról szóló első hír két héttel ezelőtt ütötte fel a fejét, mindenki megdöbbenésére, hiszen Gesztesiék házassága igazán harmonikusnak tűnt.

Az első különös dolog Liptai Claudia elszólása volt, amikor egy bulvárlap kérdésére, miszerint igen jól néz ki mostanában, a műsorvezető azt a választ adta, hogy ezt mindenki észreveszi, kivéve a férjét.

Liptai Claudia nem sokkal korábban érkezett haza Afrikából, ahová A sztárok a fejükre estek című kalandjáték forgatására utazott ki. Hazatértekor párja még hófehér limuzinnal várta, és Liptai boldogan ölelte magához családtagjait.

Amint azonban kiderült, hogy valami nincs rendben a páros házasságában, megjelentek olyan pletykák, miszerint a sztár közeli kapcsolatba került Afrikában Kucsera Gáborral, később pedig műsorvezető társával, Kovács Áronnal hozták hírbe.

Egy ismerős tudni vélte: Liptai Claudia sosem tudott megbékülni a helyzettel, hogy férjének előző családja egy telken lakik velük, az ikerház másik felében. Az pedig, hogy Gesztesi előző neje ismét áldott állapotba került, csak tovább rontott a helyzeten.

A legutóbbi hírek szerint, melyeket az egyik bulvárlap ma közölt, Lipta Claudia életében felbukkant egy külföldi producer is, akivel Afrikában ismerkedett meg - ezt azonban idáig nem erősítette meg a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.