Pénzzé teszi problémáját a házaspár?

Külföldi producer ütötte ki Gesztesit a nyeregből?

Kipakolt egy heti bulvárlapnak Liptai Claudia és Gesztesi Károly magánéleti válságáról, ám csak nekik hajlandók nyilatkozni - A kibontakozó történet mindenesetre egyre furcsább...

Gesztesi Károly menüje elkápráztatta a többieket képgaléria

2009.02.06 07:20ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Több oldalas interjúban szólalt meg tegnap Liptai Claudia és Gesztesi Károly, akik azonban csak az adott bulvárlapnak nyilatkoznak - utóbbi nagy valószínűséggel komoly összeget ad a párnak a történetért. Hogy mennyiért adta el magánéleti gondját a páros, az titok.

A botrány a házassági válságról valójában akkor robbant ki, amikor Liptaitól megkérdezte egyik lap, mitől néz ki mostanság ilyen jól. Akkor ejtette el a sztár a bizonyos mondatot: mindenki észreveszi, csak a férje nem.

Bár a páros a kapcsolat elfáradására hivatkozott és tagadta, hogy egy harmadik fél okozná a gondot, a Napi Ász információi szerint egy külföldi producerrel került közelebbi kapcsolatba Liptai Claudia. A sztárok a fejükre estek produkció pedig megadta a kegyelemdöfést a házasságnak. A neve elhallgatását kérő informátor szerint ugyanis Afrikában történt a producerrel való találkozás - adta hírül a Napi Ász.

A népszerű színészpáros kapcsolatának válságáról két héttel ezelőtt kezdtek el terjedni a hírek.

Kezdetben arról szóltak a pletykák, hogy Liptai Claudia az olimpikon Kucsera Gáborral került kapcsolatba, majd később Kovács Áronnal, a műsorvezető társával is összeboronálták.

Kucsera Gábor nem nyilatkozott a dolgot illetően, Kovács Áron azonban nevetségesnek nevezte a feltételezést.

Később elárulta, való igaz, hogy Claudiának "démoni szexuális kisugárzása" van, s megemlítette, hogy a műsorvezető már Afrikába érkezésük első hetén beszélt arról: valami nincs rendben a házasságában.

A legutóbbi hírek szerint az sem tett jót a színészpár kapcsolatának, hogy Gesztesi Károly előző neje és két fia egy telken élt a házaspárral, és a színész exfelesége ismét gyermekáldás elé nézett.

A színész mindig is bensőséges kapcsolatot ápolt a volt nejével és előző házasságaiból származó gyermekeivel is példamutatóan törődött.

Bár Liptai Claudia is jó viszonyban volt a fiúkkal, s közösen mentek nyaralni is, egy ismerős korábbi nyilatkozata szerint a sztárban mindig megmaradt egy kis tüske a furcsa helyzet miatt, amiért egy helyen kell élnie a férje volt feleségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.