Kamu lett volna a válás?

Hoppá - Kézenfogva vonult be tegnap egy gálára a Liptai-Gesztesi házaspár

Kéz a kézben vonult be szombaton az egyik bulvárlap nagyszabású gálájára Liptai Claudia és Gesztesi Károly, el sem engedték egymást. Ez meglepő fordulat, különösen, hogy előzőleg ennek a magazinnak nyilatkoztak kapcsolatuk megromlásáról.

Liptai Claudia kitett magáért! képgaléria

2009.02.08 17:35ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Miközben a lapok szakításukról írnak, kézenfogva lépett be az egyik bulvárlap gálájára tegnap a Liptai-Gesztesi házaspár. A színész ölelgette a nejét, akinek ez szemmel láthatóan nem volt ellenére.

Nemcsak az volt meglepő, hogy éppen a partit adó magazinban beszéltek a héten kapcsolatuk válságáról, természetesen nem ingyen, hanem az is, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly az év internetes sztárja díjat is megkapta.

Átvételekor viccesen megjegyezték, hogy éppen a parti előtti reggelen vesztek össze nagyon, mert Gesztesi túlzottan meghúzta Claudia fűzőjét. A műsorvezető hozzátette: reméli, nekik is akad majd egy jótevőjük, hiszen Ördög Nóra például nekik köszönheti, hogy lekerült a címlapról - adta hírül a Vasárnapi Ász.

Mitagadás, a Liptai-Gesztesi páros házassági válságának története egyre szövevényesebb! A megdöbbentő hír először két hete került a címlapra, ám akkor részleteket még nem lehetett tudni arról, mi állhat a háttérben.

Az első különös megjegyzés a hírek szerint akkor hagyta el Liptai Claudia száját, amikor egy alkalommal egy bulvárlap megjegyzésére, miszerint igen jól néz ki mostanában, a sztár úgy reagált: ezt a férjén kívül mindenki észreveszi.

Később a csinos műsorvezetőt hírbe hozták Kucsera Gáborral, majd Kovács Áronnal, akikkel több hetet töltött Afrikában A Sztárok a fejükre estek című kalandjáték forgatásán. A pletykák nem bizonyultak igaznak.

Azt azonban Kovács Áron elárulta, hogy Liptai Claudia már ott-tartózkodásuk első hetében megemlítette, nincs minden rendben a házasságában.

Később szárnyra keltek a hírek, hogy a színészpáros kapcsolatának nem tett jót, hogy Gesztesi Károly előző neje és két nagyfia ugyanazon a telken lakik, mint ahol ő és Liptai Claudia élt, és a volt feleség áldott állapotba került.

Egy ismerős elmondása szerint a csinos műsorvezetőt ez a helyzet mindig is bántotta.

Legutóbb arról érkeztek hírek, hogy egy külföldi producerrel ismerkedett meg Afrikában Liptai, s a férfi állhatott a páros tagjai közé - ezt azonban szintén nem erősítette meg a sztár.

A házaspár legutóbbi nyilatkozatai szerint egyikük sem örül, hogy kapcsolatuk a csődközelbe került. Gesztesi Károly elárulta, már azt is bánja, hogy annak idején nem volt Claudia mellett, amikor kislányuk született, hanem külföldön forgatott.

Liptai elmondta, hogy különköltöztek párjával, s már saját lakását újítja fel. Tagadták ugyanakkor, hogy válni akarnának, sőt, elárulták: talán olykor együtt is alszanak majd. Lehet, hogy máris a békülés útjára léptek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.