"Anikó éveken keresztül kitartott volt"

Havas: Tetszik, nem teszik, ez nem más, mint a kurválkodás

Kelemen Anna után Molnár Anikóról szóló könyv is megjelenik Havas Henrik tollából - A riporter nehezen szánta rá magát a beszélgetésre, de végül izgalmas embert ismert meg. Ám igen sarkalatos véleményt is megfogalmazott Anikóról.

2009.03.19 08:33ma.hu - Fotó: tv24.hu

Molnár Anikó már korábban felvetette Havas Henriknek, róla miért nem ír - A Tanár urat azonban ő nem izgatta annyira, mint egyéb témái, s nem akart a Kelemen Anna-könyv után hasonlóval bíbelődni.

Végül leült Anikóval pár órára, de a lány félt, bizalmatlan volt. Havas nem sok reményt fűzött hozzá, de végül diktafont nyomott a kezébe, hogy otthon rögzítse gondolatait. Rájött: hihetetlen figura Anikó, élvezet hallgatni monológjait, eszméletlen kalandokon ment át. Havas izgalmas embet ismert meg Anikóban.

Ugyanakkor nem rejti véka alá: a hülyébbnél hülyébb sztorik mögött ott egy szerencsétlen lány, aki csak azt várja, hogy végre egy szerető párja legyen és gyermeket szülhessen.

Közben viszont Anikó az, aki éveken át kitartott volt, két gazdag férfi tartotta el, ami, tetszik nem teszik, kurválkodás - fogalmazott Havas, hozzátéve: lehet, Anikó most megsértődik, de mindez a könyvben is benne van. Eközben végig egy szeretetre méltó, csetlő-botló, igencsak buta lányról van szó. Havas Henrik elárulta: a 18-as karika ott lesz a köteten, de nincs benne pornográfia, inkább a körítésről van szó - mesélte a Star magazinnak Havas Henrik.

A Tanár úr korábban is "csepegtetett" már részleteket megjelenő könyvéből, így például nem rejtette véka alá véleményét, miszerint Anikónak szinte csak "látens homoszexuális" pasijai voltak.

Havas Henrik úgy fogalmazott, hihetetlen precizitással válogatta ki a "lúzer" férfiakat, akikkel sehogyan sem jutott egyről a kettőre. A riporter azt is feltárta, hogy véleménye szerint Anikó igen naiv lány.

A róla szóló kötetben pedig megmutatkozik az a már-már groteszk igazság: a csinos szőkeség szexuális élete igencsak foghíjas, s már az is megfordult a fejében, hogy neki kéne azt feldobnia!

A Tanár úr viccesen megjegyezte, ebben csak kiegyensúlyozott házassága akadályozza meg, valamint az, hogy a lánya valószínűleg "maga mérgezné meg", ha ilyesmivel veszélyeztetné a családi békét!

Havas nem tagadta: Molnár Anikó olyan nőtípus, amilyeneknek a meztelen fotóit nézegette kamaszként az akkor még nehezen fellelhető szexlapokban.

A riporter azt is elárulta a könyvről: véleménye szerint döbbenetes dolgokat vállalt be a szőkeség egy-egy pasi miatt.

Még olyan is megtörtént, hogy napokon át édesanyjánál fürdött, csak mert várt egy férfira és nem akarta elhasználni a bojlerben levő meleg vizet. De a pasi csak halogatta érkezését...

Mivel Anikó életében igen sok ismert ember feltűnt, ők is részesei lesznek a történetnek, de nem saját nevükön szerepelnek abban.

Ennek ellenére már akadt, akiről kiderült: állítólag attól sem riad vissza, hogy kompromittáló képeket adjon közre volt villalakóról, ha felismerhetővé válik a műben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.