Mikor kopogtat a szerelem?

Molnár Anikó azt várja, aki megdöglik érte

Nehezen lehet olyan férfi típust mondani, amilyennel még nem próbálkozott Molnár Anikó - Egyik kapcsolatból sem lett azonban igazi szerelem. Az egykori villalakó elárulta, hogy a híresztelésekkel ellentétben most sincs párja.

2009.03.05 13:00ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Gyakran összeboronálják a hosszú ideje szingli Molnár Anikót valakivel - Most épp azt kellett tagadnia, hogy Mr. Busta a barátja, akivel a sztár videoklipjében dolgozott együtt.

Az egykori villalakó szerint a történetet felfújták, azt azonban nem titkolta, hogy szimpatikus számára a fiú és napról-napra alakulnak az érzései. Anikó elárulta, olyan pasira vágyik, aki "megdöglik" érte, harcol és nem retten vissza az érzéseitől. A külső már nemigen érdekli. Sajnos, 33 év alatt nem érezte, hogy egy férfival egymásra nézzenek és onnantól tudják, összetartoznak. Az sem zavarja, ha 10 év múlva lesz anya - vallotta be a lány a Kiskegyednek.

Pedig vannak olyan férfiak, akik csakis a szexi, egykori villalakóra várnak: egy tizennyolc éves, szokolyai fiú nemrég kinyilvánította, hogy vele akarja elveszíteni a szüzességét!

A Pali névre hallgató lovag még saját készítésű, börzsönyi krumplis tésztát is bevetett volna annak érdekében, hogy kiváló körülmények között láthassa vendégül a sztárt...

Anikó persze nem élt az ajánlattal, de azt üzente, azért reméli, a fiú mielőbb megtalálja a boldogságot. Az egykori villalakó egyébként legutóbb portugál származású, volt táncpartnerével gondolt komoly kapcsolatra.

Hosszú ideig úgy is tűnt, kettejük szerelme töretlen. Egy év után mégis véget ért, a fiú Görögországba utazott szerencsét próbálni.

Anikó mostanság sokat foglalkozik lelke és teste erősítésével. Annak kiderítésére, hogy miért alakulnak rosszul kapcsolatai, meg akarta tudni jövőjét és múltbeli sikertelenségének okát.

Még látó segítségét is kérte, aki úgy vélte, egy férfi tett rontást a sztárra. Ugyankkor azzal biztatta, hogy még idén rátalál az Igazi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.