"Azt hiszik, ciki átlagos színvonalon élni"

Molnár Anikó: Csóró a celebek fele

Az ő állítólagos elszegényedését azért fújták fel, mert nem próbálja leplezni, ha éppen rosszabb időszakát éli - vélekedik Molnár Anikó, aki szerint a hazai sztárok felének napi gondjai vannak.

Molnár Anikó megbüntette vendégeit a vacsorán! képgaléria

2009.01.26 08:10ma.hu - Fotó: hqparadise

Amikor a Való Világ show befejeződött, bruttó százezer forintot kapott - mondja Molnár Anikó, aki ezután a Nagy Ő álomnője lett. A műsor szerinte úgy állította be őt, mint egy igazi aranybányát, holott akkor és most is hétköznapi életet élt.

Nem próbálja leplezni, ha rosszabb időszakát éli, ellenben sokan vannak az ismert arcok közül, akik igen. Megélhetési gondokkal küzdenek, de úgy érzik, celebként ciki civil színvonalon élni, s áldoznak a látszat fenntartására. Anikó egyébként egy PR-iroda létrehozását tervezi barátnőivel, ahol ismert emberek megjelenését kezelnék és adnának nekik tanácsokat. A sztár könyvet is ír, a pánikbetegségéről - adta hírül a Napi Ász.

Molnár Anikó korábban is igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba: egyáltalán nincs olyan sok pénze, mint azt az emberek gondolnák.

Ezt a képet csupán a Nagy Ő műsor alakította ki róla, hiszen abban - a szerkesztők ötlete alapján - Jaguárt vezetett és csupa drága holmiban, Dior ruhákban járt.

A valóságban azonban szó sincs ilyen fényűzésről, hiszen egy Suzukit hajt és nem vásárol borsos árú ruhákat. Megélhetési gondjai neki is vannak, mondta, sőt, ha műsort szeretnének készíteni vele, bármikor beengedné otthonába a kamerákat is.

Azt azonban már megfogadta, hogy csak abban az esetben tenne ilyet, ha tudná, nem ferde képet közvetítenek róla. Anikó nemrég a Hal a tortán gárdájában is részt vett, egy héten keresztül ismét képernyőre került a főzősműsorban.

A pánikbetegség néhány hónappal ezelőtt komoly gondokat okozott a sztárnak, egyik napról a másikra rosszul lett - véleménye szerint részben annak köszönhetően, hogy a közeget, amelyben él, nem szereti.

A médiát is okolta állapotáért. Életmódját mindenesetre igyekszik megváltoztatni, egészségesebben élni és sportolni, nem szed gyógyszereket és nem iszik alkoholt, hogy ezzel is elősegítse a jobb közérzetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.