Nem voltak szégyenlősek a lányok!

Forró percek! - Kéjesen simogatta ugyanazt a pasit Molnár Anikó és Orosz Barbi!

A Cool Night pénteki adásának forgatása igencsak forró hangulatúra sikeredett! - Orosz Barbara és Molnár Anikó ugyanis egy chippendale fiút látott vendégül...

Tömény erotika a stúdióban - Orosz Barbi és Molnár Anikó a chippendale fiúval! képgaléria

2009.01.16 13:30rtlbulvar.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Cool Night pénteki adásának forgatása igencsak forró hangulatúra sikeredett. Orosz Barbara és Molnár Anikó ugyanis egy chippendale fiút látott vendégül, aki gyorsan megszabadult gönceitől.

Dávid
produkciója lázba hozta a lányokat, kicsit sem voltak szégyenlősek, amikor az izmos fiatalember testéhez értek.

- Egy erotikus műsor háziasszonyaként engem elég nehéz zavarba hozni, ebben a szituációban sem illetődtem meg – mondta Barbi az RTL Bulvárnak.

– Szeretem a szép testek látványát, de amikor párt választok, nem feltétel, hogy az illetőnek tökéletes alakja legyen. És nem várom el, hogy otthon sztriptízzel kápráztasson el. Engem egy férfi leginkább a humorával és az intelligenciájával tud megfogni.

Barbi azt mondja, különösen örül, hogy munkája révén egy ilyen produkció „házhoz jön”. Ráadásul jelen pillanatban nincs senki, aki féltékenyen figyelné őt.

- Most nincs párom, de ha lenne, akkor sem kéne egy ilyen tánc miatt aggódnia. Ettől még nem vagyok rossz lány, nem lépnék félre, de az igaz, hogy én sem vagyok fából és az önmegtartóztatás nem az erősségem.

Molnár Anikó mondhatni, már "megszokta" a chippendale-showkat, hiszen bátyja 15 éve ezzel foglalkozik. Így aztán ő sem pirul el egykönnyen.

- A forgatás szuper hangulatúra sikerült, a srác pedig nagyon jófej volt. És mondott egy nagy igazságot: hígul a szakma, boldog-boldogtalan azt gondolja, hogy ez egy könnyű pénzkereseti lehetőség, és mindenfélével kiállnak a színpadra. De ez a műsor kifejezetten jó volt!


Hogy a szexi vetkőzés meddig fajult, és Dávid milyen mélységig vonta be a lányokat a erotikus táncába, ma este kiderül a Cool Night Extrából!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.