Filmszerep vár a volt villalakóra?

Molnár Anikót figyelmeztették: vigyázzon a csigolyáira!

Molnár Anikó különös híreket kapott - Az egykori valóságshow-sztárra amerikai utazás és filmszerep vár, de az egészsége is veszélyben forog. A szerelemre pedig még mindig várnia kell...

Orosz Barbi és Molnár Anikó chippendale fiút simogatott! képgaléria

2009.02.09 06:45bulvaros.hu

A hét közepén a legnagyobb titokban járt Lui Padre Mestermágusnál Molnár Anikó.

A bulvaros.hu értesült arról, hogy Molnár Anikónak milyen lesz az idei éve. A csinos médiaszereplőt az RTL KLub Fókusz stábja is elkísérte, akik rögzítették, hogy mit mond Lui Padre.

Néhány részletet már mi is megtudhatunk a sztár 2009-es esztendőjéről:

- Anikóra a nagy szerelem még 2-3 évet vár, de addig is flörtöket látok és azt, hogy hamarosan egy fantasztikus Amerikai utazás van kiltásában. Ez akár lehet egy filmszerep is, amely óriási sikert hozhat neki - árulta el Lui Padre.

- Mindemellett könyvet is látok, amit ő ír majd, viszont felhívtam a figyelmét arra, hogy vigyázzon az egészségére: a csigolyáira pedig különösen - összegezett a Mestermágus, aki kristálygömbjével fedte fel a titkokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.