Szex az egykori Nagy Ő-vel?

Kitálalt! Molnár Anikóval akarja elveszteni szüzességét!

Molnár Anikótól vesztené el szíve szerint a szüzességét egy 18 éves szokolyai férfi, aki tudatta is szándékát a szépséggel! A szőke híresség egyelőre nem válaszolt a megkeresésre, ám mindenesetre hízelgő az ajánlat!

2009.02.18 08:00ma.hu

- "A sztárvilágban már hozzászokhattunk a zaklató levelekhez. Félelemre nincs okom, mert nem valószínű, hogy a férfi személyesen is megkeres" - nyilatkozta a Napi Ásznak Anikó.

A sztár még azt is bevallotta, hogy még a srác által felajánlott saját készítésű börzsönyi krumplis tészta sem vonza annyira, hogy elmenne és szexelne a fiúval.

A fiú ágyba bújna Anikóval!

A lelkes fiatalember azt írta Anikónak, hogy nyugodtan szólítsa Palinak, mindezt az édesanyja e-mail címéről küldte el... 

- "Kicsit abszurd ez az egész, de remélem, hogy Pali megtalálja a boldogságot" - mondta végül Molnár Anikó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.