Összetört a sztár!

Molnár Anikó holtan talált barátjára!

Nagyon szomorú a Való Világ egykori szőke sztárja - Molnár Anikó hétvégén elvesztette legközelebbi barátját, ráadásul ő szembesült azzal, hogy Brúnó nincs többé...

Molnár Anikó meg is büntette vendégeit a vacsorán! képgaléria

2009.03.11 17:20ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Vasárnap még együtt sétáltak, hétfő reggel azonban Molnár Anikó megrendülten látta, hogy négylábú barátja távozott az élők sorából. Brúnó, a boxer holtan feküdt a házában - gazdája vette ki onnan.

A kóbor ebet Anikó családja tíz éve fogadta be, családtagként kezelték otthon a kutyust. A sztárt csak az vígasztalja, hogy kedvence szenvedés nélkül távozott - adta hírül a Napi Ász.

Molnár Anikó nagyon szereti az állatokat, megviselte hű társa elvesztése. A Való Világban ismertté vált egykori valóságshow-sztár még nem talált rá álmai férfijára sem.

Emlékezetes, hogy a Nagy Ő főhőseként a műsor keretében is kereste az igazit, ám nemcsak hogy nem járt sikerrel, de utólag bevallotta: egyáltalán nem szeretett Nagy Ő lenni.

Szerepet játszott el, ami nem igazán volt ő, emiatt viszont sokan félreismerték.

Anikót gyakran összeboronálják valakivel, legutóbb Mr. Busta-val hozták hírbe, akivel egy videoklip-ben dolgozott együtt. Ám a sztár szerint ezt az ügyet is felfújta a média.

Nemrég bevallotta: azt a férfit várja, aki "megdöglik érte", aki harcol és nem retten meg az érzésektől. Anikó úgy véli, ma már nemigen érdekli egy pasi külseje.

Már nem aggódik amiatt, hogy mikor lesz gyermeke. Elmondása szerint ha ez tíz év múlva következik be, akkor sem fog bánkódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.