A műsorvezető segítő kezet nyújt a Nagy Ő-nek!

Havas pénzt ad az éhező Molnár Anikónak!

Anikó felnéz a róla szóló legújabb könyv írójára, Havas Henrikre, és most még hálásabb lehet neki, hisz a lánynak anyagi gondjai voltak, ám a könyv nagy segítséget nyújt neki!

Molnár Anikó megbüntette vendégeit a vacsorán képgaléria

2009.03.17 19:45ma.hu

A régebben modellkedésből élő, és a Való Világ című valóságshow-ból megismert lányt mostanában nem nagyon kényeztették el olyan munkákkal, amilyenekre számított, így egyre-másra hozott pocsék döntéseket. 

Egyedül jó barátja, Kasza Tibi próbált neki segíteni angliai munkák felhajtásával, de Anikó tetszését egyik sem nyerte el. Anikó magánélete továbbra is romokban van, és egyedül él. 

Anikó korábban híres pasikkal is járt, és leginkább ez érdekelte Havas Henriket, aki már Kelemen Anna élettörténetét is megírta. – írja a Kiskegyed. 

A Tanár úr egy diktafont adott a lánynak, hogy éjjel, mikor egyedül van, annak mesélje el emlékeit, amelyeket egy könyv formájába önthet. A pletykák szerint Bochkor Gábor és Kammerer Zoltán is pert fontolgat a tévés ellen, ha olyan dolgok jelennek meg róluk, ami sérti önérzetüket. 

A hírek szerint Havas Henrik csak azért vállalta el az Anikóról szóló könyv megírását, hogy ennek bevételével segítse a nélkülöző lányt. Reményei szerint a pénz segít Anikónak végre talpra állni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.