Piti összeget kínáltak a műsorvezetőnek!

Sokkal több pénzt ér Jakupcsek Havas Henriknél!

Havas Henriket a Viasat csatorna felkérte, hogy vegyen részt A nagy étteremátalakítás című műsorban, ám olyan kevés összeget kínáltak neki, amit ő gondolkodás nélkül visszautasított! Helyette így Jakupcsek Gabit kérték fel a zsűribe.

2009.03.02 17:30ma.hu

Heti negyvenezer forint volt állítólag a felajánlott pénz, legalább is Havas Henrik így nyilatkozott! a Viasat legújabb műsorában Gianni vezetésével egy 12 fős csapat járja az éttermeket és alakítja azokat szebbé, jobbá. – írja a Kiskegyed.

Nem kell nekik Havas Henrik!

A csatorna szóvivője szerint azonban nem egészen így volt a történet, ugyanis állítóal nem is akartak Havassal dolgozni, és eszükbe sem jutott, hogy Rákóczi Feri és Görög Zita mellé pont Havas Henriket kérjék fel zsűritagnak, ráadásul abban is biztos, hogy ha fel is kérték volna, akkor is hatszámjegyű összeget kínáltak volna a közreműködésért! 

Kiderült, hogy a műsort készítő cég húszas sztárlistájának első helyén jegyezték Gabit, aki el is fogadta az ajánlatot. Ő bevallotta, hogy tisztességes gázsit fog kapni és örömmel elvállalta a szereplést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.