A sztár egész éjjel alszik kisbabája mellett!

Kerek egész lett Jakupcsek Gabi élete!

Születésnapja alkalmából visszatért a kamerák elé Gabi, aki a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett. A műsorvezető nő nem aggódja túl az anyaságot és ezt kislánya, azzal jutalmazza, hogy éjszakánként hagyja anyukáját pihenni!

2009.01.19 17:30ma.hu

Gabi 44 évesen lett ismét várandós, aki állítása szerint nagyon élvezte a kismamaságot és most még inkább az anyaságot. Izgalommal teli négy hét volt a terhesség utolsó időszaka, mind Gabi, mind pedig az orvosai számára, hiszen idehaza nem túl gyakori, hogy valaki ebben a korban szüljön. 

Szerencsére minden a legnagyobb rendben van Emma Rózával, aki 2008. november 30-án látta meg a napvilágot! Emma Róza ráadásul annyira jó baba, hogy átalussza az éjszakát! 

- „Most hívott a férjem, mikor fél nyolckor kijöttem a sminkből, hogy felébredt. Fél tizenegykor tettük le és végigaludta az éjszakát! Mit kívánhatna még egy anya?” – nevetett fel a műsorvezető nő, aki örömmel látogatta meg munkahelyét, de egyelőre nem akar visszatérni a munka frontjára. – írja a Kiskegyed

Most mindenki csak rá figyel, őt imádja. Nagyobb korában viszont nehéz lesz megszoknia, hogy nem ő van a középpontban, így azzal próbálom kompenzálni a rá zúduló szeretetet, hogy nem kapatom el teljesen.” – árulta el a műsorvezető Azurák Csabának.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.