"Sok közszereplő él rosszabbul nálam!"

Molnár Anikó kiakadt: Nem tart el Havas Henrik!

Felháborodott az egykori villalakó, mert a róla szóló, hamarosan megjelenő könyv kapcsán azt beszélik, a lány anyagi gondjainak enyhítése adott okot Havas Henriknek a kötet megírására.

Molnár Anikó meg is büntette vendégeit a vacsorán! képgaléria

2009.03.20 07:40ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Molnár Anikó kikéri magának: őt egyáltalán nem tartja el Havas Henrik - Úgy állapodtak meg, a könyv eladását követően beszélnek az anyagiakról. Anikó egyébként nem merne találgatni a kötet sikerét illetően: úgy véli, egyre kevesebb az emberek pénze és keveset költenek.

A sztár szerint sokan azt hiszik, akik a címlapon szerepelnek, azoknak van mit a tejbe aprítaniuk, de ez nem igaz. Anikó úgy véli, számos közszereplő van nála is rosszabb helyzetben, de jól eltitkolja; azok keresnek jól, akik benne vannak az állandó képernyős táborban - mondta el a Napi Ásznak a lány.

A bulvársajtóban napokkal ezelőtt röppent fel a hír, miszerint Havas Henrik, az Anikóról szóló könyv szerzője segítő kezet nyújt a volt villalakónak azzal, hogy megírja a történetét.

Mint ismeretes, a szőkeség a Való Világ show után több területen is kipróbálta magát, rádiózott, modellkedett, majd a Nagy Ő című műsor főhőse lett, de sem álmai lovagját nem találta meg, sem a neki igazán tetsző munkát.

Volt erotikus táncos is, expárja, Angelo mellett, akivel közös produkciót adtak elő. Anikó kapcsolatai azonban sorra szakítással végződtek.

Nemcsak Anikó eddigi élete, de az ismert emberekkel töltött hetek, hónapok is megragadták Havas Henriket, aki a kezdeti nehézségek után úgy döntött, inkább diktafont ad a lánynak, hogy éjjel, amikor egyedül van, mesélje el az emlékeit.

Havas elmondása szerint, bár korábban nem gondolta volna, hogy hasonló könyvet készít a Kelemen Annáról szóló kötet után, egy hihetetlenül izgalmas személyiséget ismert meg Molnár Anikóban, aki véleménye szerint elképesztő kalandokon ment át.

Azt sem tagadta, hogy Anikó szexuális élete "siralmas", és viccesen megjegyezte: már az is megfordult a fejében, hogy ő dobja fel azt.

Mindenesetre már "csepegtetett" el néhány információt arról, hogy nem mindennapi történetekre számíthatnak az olvasók a Molnár Anikóról szóló kötetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.