A műsorvezető szextitkai napvilágra kerülnek?

Orosz Barbara sarokba szorítja Havas Henriket?

Orosz Barbara szerdán 23:05 perctől a magyar média egyik legellentmondásosabb alakját, Havas Henriket faggatja izgalmas, erotikus témákban. Barbara nem kíméli majd riportalanyát, kíméletlen kérdéseket szegez neki.

2009.04.08 08:30rtlbulvar.hu

Havastól már megszokhattuk, hogy véleményét kíméletlenül a beszélgetőpartnerei szemébe vágja, a kérdéseitől retteg a fél sztárvilág, de vajon mi történik, ha egyszer épp neki szegezik a kényes kérdéseket?

Kiméletlen lesz Havassal!

Szerda éjjel kiderül, hiszen Orosz Barbara olyan kérdések kereszttüzébe szorítja Havas Henriket, amelyeket eddig senki sem mert feltenni neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.