A sztár azzal szembesült: társkereső

Durva - Pikáns hirdetéseken szerepelt Orosz Barbara!

Ismeretlen férfiaktól kapott egyre több telefonhívást Orosz Barbara - A műsorvezető rádöbbent: képei és adatai tudta nélkül jelentek meg egy társkereső oldalon!

Képekben a pimasz és szexis Orosz Barbara! képgaléria

2009.03.13 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: Cool tv

A Cool Night Extra háziasszonya teljesen ismeretlen férfiaktól kapott telefonhívások után szembesült a ténnyel, miszerint személyes adatait és fényképeit felhasználva valaki vagy valakik pikáns hirdetéseket helyeztek el internetes párkereső honlapokon. Barbi, amikor rájött mi történt, egyből a rendőrséghez fordult.

- Feljelentést tettem. Ilyet ne csináljunk, ez egyáltalán nem vicc! Szerencse, hogy nem lett belőle komoly baj - fakadt ki a Cool bájos műsorvezetője.

Több telefonhívás is érkezett az álhirdetésre, de mindegyikük úriemberként viselkedett Barbival sőt, amikor fény derült, hogy ők is az ismeretlen rosszakaró áldozatául estek, egyikük segített törölni a pikáns felhívásokat a honlapról.

- Nem voltak primitívek. Kifejezetten kedvesen reagáltak, amikor kiderült, hogy én erről az egészről semmit sem tudok. Azért egy-egy randit így is megpróbáltak kicsikarni – mesélte Orosz Barbi.

Nem eredménytelenül, hiszen az úriember, aki így ismeretlenül is segített Barbinak eltüntetni a rosszindulatú bejegyzéseket, kiérdemelt egy találkozót: nemsokára egy közös teázáson ismerkedhetnek meg egymással.

Az viszont, aki visszaélt Barbara adataival és fényképeivel hatalmas bajban van, a tettes ugyanis akár három év börtönbüntetést is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.