Azt hiszik, gátlástalnul ledobja ruháit

Szexis képek - Orosz Barbi: Sebeőknek sem vetkőzöm!

A csinos színész-műsorvezető mindig mereven elzárkózott attól, hogy megmutassa meztelen testét - Orosz Barbara ezt nem tartja kihívásnak és még biztatásra sem vetkőzik...

Képekben a pimasz és szexis Orosz Barbara! képgaléria

2009.02.10 08:20ma.hu - Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

A vörös szépség nem érzi magát kifejezetten szépnek, de nincs miért szégyenkeznie a külsejét illetően - ennek ellenére Orosz Barbara nem szeretne levetkőzni egy férfimagazinban sem.

Ajánlatot már kapott bőven, de csalódnia kell annak, aki azt hiszi, ő gátlások nélkül ledobja ruháit. Barbi Sebeők János kifejezett biztatására sem állna aktmodellt, noha megtisztelőnek tartja, hogy a sztár rá gondolt. Sebeők korábban kifejtette: szívesen látna a lányról művészi erotikus fotókat - adta hírül a Napi Ász.

Orosz Barbara úgy véli, sokan félreismerik őt, hiszen egyáltalán nem annyira extravagáns, mint amilyennek gondolják.

A csinos műsorvezetőről tüzes külseje és bevállalós stílusa miatt feltételezik, hogy nem lehet könnyen zavarba hozni.

Különösen, hogy a Cool tv-n erotikus műsort vezet. Ám Barbi nem szokta átlépni a saját maga által húzott határt. A sztár boldog párkapcsolatban él, ezért nem is kockáztat.

A műsorvezető külseje nemcsak Sebeők Jánost, Benkő Dánielt is megigézte - utóbbit meg is ihlette.

A lantművész ugyanis, aki elhatározta, megfesti a hazai celeb hölgyek hátsó felét, legutóbb Barbi fenekének elkészítését tervezte.

A vörös hajú sztár semmi kivetnivalót nem lát a dologban, azt azonban kifejtette: ha ehhez nem kell modellt állnia Benkőnek, minden további nélkül megfestheti a popsiját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.