A kormányszóvivőről és a sztárról suttognak...

Orosz Barbi cáfol: Nincs közöm Daróczihoz!

Meg kellett szólalnia - Orosz Barbara úgy érezte, mostmár reagálnia kell a pletykákra, miszerint közte és a kormányszóvivő közt kialakult valami.

2009.01.27 09:40ma.hu - Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Egyre több pletyka látott mostanság napvilágot arról hogy Orosz Barbara és Daróczi Dávid több, mint barátok. Barbi a Cool tv-n elmondta, valóban jó barátok, de csak ennyi!

A csinos műsorvezető nem akarja lecserélni a párját; Barbi szerint erotikus műsora miatt értik félre sokan őt. Nem tartja magát férfifalónak - adta hírül a Kiskegyed.

A csinos Orosz Barbarát nem mindennapi, tüzes külseje és bevállalós stílusa miatt valóban vonzónak találhatják a férfiak, s az, hogy a Cool tv-n futó erotikus műsorában sem igen hozza zavarba egy helyzet sem, figyelemreméltó.

De ő tudja, hol a határ! A szemrevaló hölgyet - pontosabban a hátsó felét - éppen Benkő Dániel készül lefesteni, legalábbis, kifejtette Barbarának, hogy ő lesz a soron következő a "fenékgyűjteményben".

A műsorvezető úgy reagált, ha nem kell ehhez modellt állnia, minden további nélkül elkészülhet a kép.

Barbi akkor sem illetődött meg, amikor a minap a Való Világban megismert Molnár Anikóval együtt egy kéjesen vetkőző chippendale-fiúval szembesültek a stúdióban.

A fiú előadta erotikus produkcióját, amit a lányok cseppet sem néztek tétlenül, sőt, még hozzá is járultak, hogy a vetkőzés látványosabb legyen.

Barbara elmondása szerint szereti a szép testek látványát, de amikor párt választ, nem az a feltétel nála, hogy tökéletes alakja legyen egy férfinak. A humort és az intelligenciát sokkal fontosabbnak tartja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.