Le sem tagadhatná: több, mint hiú

Kiszel Tünde a fotóival tapétázik!

Tárlatvezetést tartott otthonában Kiszel Tünde, ahol számos titokra fény derült - Szerénységének nyomait a lakás minden szegletében megtaláljuk, Tünde a fotóival gyakorlatilag kitapétázta a falakat.

2009.04.17 13:25rtlbulvar.hu - Fotó: kiszeltunde.hu

Kiszel Tünde ezúttal nemcsak szívét tárta ki, hanem lakásának ajtaját is.

A művésznő készséges tárlatvezetést tartott a Fókusznak szüleitől örökölt lakásában, ahol bizony jól megfér egymással a mozsár, a petróleumlámpa, a kristályváza, a rengeteg plüss állatka és az annál is több fotó, természetesen a ház úrnőjéről.

Szerénységének nyomait a lakás minden szegletében megtaláljuk, Tünde a fotóival gyakorlatilag kitapétázta a falakat. 

Ha a nappaliban időzik az ember, a kilátás mellett valami más fenségeset is láthat. Tünde le sem tagadhatná, hogy több, mint hiú. A rengeteg önarckép mellett talán csak ez a néhány tükör kiálthatott helyért a falon.

- Ez a hálószoba, és egyben a gyerekszoba, nemrég vásároltam ezt az ágyat, szép nagy franciaágy, itt is tükör, nagyon szép aranykerettel, lámpák és festmények - mutatta Tünde a birodalmát.

Na és persze ruhák szép számmal. Tündéről köztudott, hogy oda–vissza van a fehérneműkért, szatén köntösökért és a szép estélyikért, amelyekben otthon is szívesen flangál, még akkor is, ha éppen franciaágyát nem osztja meg mással, mint kislányával, Donatellácskával.

És vajon valójában miből él Kiszel Tünde? Sokszor, sokan teszik fel ezt a kérdést, ami Tündit rendkívül bántja. Ezért is gondolta, hogy most végre tiszta vizet önt a pohárba.

- Ez itt a munkahelyem, itt szoktam dolgozni, szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy én csak a lábamat lógatom, és nem dolgozom komolyan. Igenis dolgozom, hiszen műsort vezetek, jótékonysági rendezvényeken konferálok, kiállításokat nyitok meg és írok cikkeket is egy női lapnak.

És bár pénzt nem kap érte, Tünde lelke gazdagodik azokkal a képekkel, melyeken sikeres emberekkel pózol.

A díszfalon széles hollywoodi mosollyal díszeleg Tündi Pavarottival, Domingóval, Stalonnéval, vagy éppen a Fekete Erdő Klinika Udójával.

Na ők azok, akik biztosan nem tették be lábukat Tündi rózsaszín fürdőszobájába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.