A díva még Franco Nero-t is bevállalná!

Az új hódoló Kiszel Tündével ismerte meg az orgazmust!

Az idei Operabálon új pasival villogott Kiszel Tünde, ezúttal, az új lovag azt állítja, hogy Tüncivel ismerte meg az orgazmust. Előtte azonban Kiszel Tünde majdnem rámászott Franco Nerora!

2009.02.24 18:00ma.hu

Az Operabál előtti napon tartották a rendezvény sajtótájékoztatóját, melyen megjelent az est díszvendége, Franco Nero is! 

A hazai sztár egy kérdést tett fel a hírességnek, és mielőtt a férfi válaszolhatott volna, rögtön fotóztatni kezdte magát, ezután Nero kiakadt és meglehetősen ingerülten szólt Tündére, hogy ha már feltett egy kérdést, várja meg a választ is. – írja a Kiskegyed. 

Az Operabálra, mint azt már írtuk a híresség egy modellel, Gáborral, és nővérével érkezett a rangos eseményre. Tünde hétfőn a Reggeli stúdiójában kezdett, ahol a műsorvezetők, Csonka András és Horváth Éva az Operabálon történtekről kérdezgették. 

- „A kísérőm Gábor volt, akivel nagyon jó barátok vagyunk, ő az új hódolóm, a lovagom és a naptáramon is szerepel. Egyelőre nincs köztünk szerelem.” – mondta Tünde. 

Éva ekkor felkapta a fejét, hiszen legjobb tudomása szerint a hódoló szót azon férfiakra használják, aki szerelmes abba, akiért rajong.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.