A dívának új férfi csapja a szelet!

Kiszel Tünde szerelmes és élőben vallotta be: a keze is ügyes...

Kiszel Tünde élő műsorban vallott színt - Leo éppen kialakulóban lévő kapcsolatáról faggatta, amikor Tünde egy nézői sms-re nem várt őszinteséggel válaszolt.

2009.02.09 07:00cool tv - Fotó: kiszeltunde.hu

Kiszel Tündének új lovagja van - A Cool Live műsorában Leo éppen kialakulóban lévő kapcsolatáról faggatta, amikor egy nézői sms-re nem várt őszinteséggel válaszolt. " Igen, szoktam kézimunkázni!"

Tünde ezután leszögezte, csupán egy ártatlan szóviccnek szánta a kijelentést, hiszen a kérdés sem az intim időtöltésre vonatkozott. A néző ugyanis arra volt kíváncsi, vajon a polihisztor művésznő unalmában szokott-e kötögetni.

A díva ezt követően újabb nagy hírrel szolgált. Boldogan újságolta, miszerint új lovag van kilátásban; az udvarló Tünde rajongója és hódolója is egy személyben.

Foglalkozását tekintve festőművész és - bár Leo könyörgése ellenére Tünde nem árulta el saját korát - annyit elmondott, Zoltán a maga 33 esztendejével tökéletesen illik hozzá.

- Körülbelül egy hónapja ismerkedtünk meg egy szépségversenyen, ahol mindketten zsűritagok voltunk
- mesélte tovább a nagy találkozást.

Végül arra is fény derült, hogy a díva - ha úgy hozza a sors - akár újra anyai örömök elé nézne.

Bár a szerencsés apa jelölt még nem adott egyelőre az életében, ha az igazi szerelem beköszönt, biztosan gondolkodás nélkül vállalná az áldott állapot nehézségeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.