A mi utcánk - Avenue Q!

Centrál Színház: Kiszel Tünde és Kapocs Zsóka, rettegjetek!

Ugyanis január 15-én világkörüli turnéjáról Las Vegas, Párizs és Zalakaros után végre Budapestre érkezik a Vad Csajok 2., 5. és 7. sztárja: LUCY, A VAMP!!! A szexi kabaré-énekesnőt elsők között sikerült mikrofonvégre kapni.

2009.01.19 23:00ma.hu

Bárki bármit is mondjon, bennem egy gramm szilikon nincs. Magyar „kolleganőimnek” üzenem, hogy jobb, ha felkötik a tangát, mert ezúttal egy igazi profi érkezett, hogy végleg elcsavarja a magyar férfiak fejét! 

Lucy félelmetes vonzereje megijesztette a hazai szőkeségeket: Kiszel Tünde felhagyva médiaszerepléseivel ezoterikus óvodát nyitott, Kapocs Zsóka pedig Egy bukott nő zsoltároskönyve címmel önálló estet tart a Nyugati téri aluljáróban. 

LUCY, A VAMP, A mi utcánk – Avenue Q című musical sztárja a nagyközönség számára február végétől mutatja be bájait a Centrál Színházban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.