Nagy Feró anyósa is kikészült

Ági apja kiborult: "Ez a Pákó embercsempész!"

A hírük miatt egyáltalán nem csoda, ha kezdetben alaposan kikészült Nagy Feró és Fekete Pákó leendő anyósa-apósa, amikor megtudta, kivel jár a lánya.

2009.04.10 09:30ma.hu

Egy szelíd motoros, aki vadnak született és évekig úgy is élt. Nagy Feró ma már nem pukkasztja a polgárokat, hanem a feleségét és az anyósát ölelgeti.

Fekete Pákó
szabadidejében nem a női szoknyák után rohangál, hanem az apósával csavarog a városban. De hogy is volt ez azelőtt?

Ágica édesapja bizony nehezen kapott levegőt, amikor megtudta, kivel jár a lánya.

- Ha belegondoltam, hogy miket hallottunk róla a médiában...nőügyek terén mi jelent meg róla, meg hogy hány gyereke van.... Egy lányos apa amúgy is félti a gyermekét - mondta el Ági papája a Fókuszban.

Nem titkolta: rettegett attól, hogy a lánya Pákóval járjon, hónapokig le akarta beszélni erről. Azt hitte, a fiú egy afrikai embercsempész banda tagja.

A kamerák előtt elmondta: attól félt, a didikirály eladja Nigériában kecskéért vagy tevéért Ágit!

A lány is emlékszik a nagy aggodalomra. Amikor első éjjel aludt Pákónál, apja még a sztár címét is elkérte, Ági lelkére kötötte, mondja meg, hol lakik, nehogy a fiú el tudja őt rabolni.

Apósa nem tagadja, még olyan is előfordult, hogy titokban figyeltette Pákót! Reméli, hogy mostanra lenyugodott.

A nigériai énekes úgy érzi, mára bebizonyítatta, hogy egy kedves, "cuki fiú", aki szeretni tud, és aki vigyáz Ágira - mosolygott a Fókuszban a "didikirály".

Nagy Feró húsz évvel idősebb a nejénél, de még anyósánál is, öt évvel! A roczenész párja, Ági konzervatív neveltetést kapott.

Édesanyja útálta a rockzenét, az akkoriban oly divatos Beatrice-t is. Az anyós a falat kaparta dühében, amikor megtudta, hogy 15 éves lánya a híres-hírhedt Feróval jár...

Alaposan megmondta Áginak a véleményét, ami után persze Feró is megsértődött, hiszen ő úgy gondolta: ő jó fej.

Ági anyja ma már szeretetteljes kapcsolatot ápol az énekessel, és úgy érzi: rögös utat jártak be, de minden jól alakult - mesélte a Fókuszban az édesanya. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.