A nigériai médiasztár az átverő mesterek álma!

Megint átverték! Fekete Pákó semmiből sem tanul?

Fekete Pákó valamiért mindig pórul jár és múlt héten sem történt ez másképp. A Cool délutáni műsorában az énekest arról faggatta Leo, mégis mi lehet az oka annak, hogy az RTL Klub "Kész átverés!" című műsorában immáron hatodszor is sikerült átverni.

2009.03.25 07:00rtlbulvar.hu

A műsor vendége ekkor még nem is sejtette, hogy a beszélgetés csupán álca, hiszen egy újabb tréfa volt készülőben. 

Pákó biztonságban érezte magát, hiszen a kamerákat nem rejtettük el, se gipsz, se farkasember nem volt a közelben, ezért belevetette magát a magyarázatba. Kiderült, mindig is félős volt, főleg az állatoktól tart. 

" Minden állattól félek, ami mozog! "– szűkítette le a kört az énekes, majd példának a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsort hozta fel, ahol egy alkalommal kígyókat kellett fogdozni: 

– " A kígyókat és a pókokat nagyon utálom! "– tette hozzá. 

Leo ekkor egy dobozt húzott elő, amiben egy csúszómászó foglalt helyet. Pákónak ekkor már a hideg futkozott a hátán, de egyelőre megőrizte nyugalmát. Egészen addig, amíg műsorvezetőnk a doboz tetejét letépve előrántotta annak tartalmát: egy óriási, veszedelmes, fekete színekben pompázó, hírhedt... korbácsot?!
 
–" Áááááá!!!!" – üvöltötte Pákó, miközben óriási lendülettel átmenekült rémültében a stúdió másik felébe. 

Miután rájött, hogy ismét átverés áldozata, nehezen ugyan, de megnyugodott, viszont bizalmatlanul nézegette az újabb dobozt, ami egy másik feladatot tartogatott a számára. Leo ugyanis megkísérelte a lehetetlent és megpróbálta elérni, hogy Pákó kevéske bátorságát összeszedve legyőzze félelmeit.
 
A doboz már ismerős, de a tartalma megváltozott. Vajon a didikirály képes lesz-e arra, hogy szembenézzen a kartonkocka mélyén megbúvó szörnnyel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.