A didikirály úgy 6-7-ben gondolkodik...

Pákó hat gyerekre, párja új mellekre vágyik

Nagy egyetértésben neveli első közös gyermekét a nigériai énekes és párja, Ági - Fekete Pákó azonban nem állna meg egy csemeténél, sőt, egy egész csapattól sem riadna vissza!

2009.03.28 15:20ma.hu

Pákó és Ágica kisfia, Bence a napokban lett egyéves - A kicsi nagyon hasonlít édesapjára, és már első szülinapja előtt elkezdett járni. Pákó kedvese is jól érzi már magát a bőrében, újra belefér régi ruháiba. Szeretne viszont még fogyni, és valószínűleg a keblét is korrigáltatná.

Ő tehát még várna a következő babával! Pákó kevésbé, ő lubickol az apaszerepben és mielőbb szeretne még több "kis Pákót". Náluk Afrikában ugyanis teljesen normális, ha egy családban 6-7 gyerek van. Ők is heten voltak testvérek. Biztos, hogy előbb-utóbb érkezik a kis Bencének öccse vagy húga - mondta az Epizódnak a sztár.

A nigériai énekesnek kétségtelenül voltak botrányos időszakai az utóbbi években - ám mióta rátalált kedvesére és kiderült, babát várnak, Pákó lenyugodott.

Valóságos mintaapa lett, aki az anyósával is jól kijön, sőt, a mama olykor megvédi lányával szemben a sztárt.

Ági és Pákó három éve alkotnak egy párt. Korábban sokáig téma volt a bulvársajtóban, hogy a feketebőrű sztárnak már tizennégy gyereke van!

Pákó ma is értetlenül áll a híresztelések előtt, elmondása szerint az egészet csak néhány fiatal lány találta ki, rá akarták fogni Pákóra, hogy az ő babáját várják. Meg is zsarolták, azzal, hogy fizessen nekik, vagy kitálalnak a lapoknak. Az énekes ostobaságnak nevezte a történteket.

Az afrikai sztár egyébként 1994-ben érkezett hazánkba tanulni. Bár a tantárgyakkal jól boldogult, anyagi nehézségekkel küzdött.

Ezért Pákó több helyen is dolgozott, végül azonban kiutazott az Egyesült Államokba szerencsét próbálni. Chicagóban kaszinóban segített ki, majd némi pénzzel a zsebében hazatért.

Elmondása szerint szerelemre vágyott, s párját nem találta meg Amerikában. Úgy tűnik, Ágival viszont teljes a boldogságuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.