Csokitól félti az országot

Fekete Pákó elárulja, mi az élet édessége!

Nem adóztatná meg a csokoládét a hazai sztár, de azt tanácsolja a csokifogyasztóknak, hogy fogják vissza magukat - Közben Pákó sem igazán tud ellenállni az édességnek.

2009.03.27 08:12ma.hu - Fotó: pakoblogextra

Fekete Pákó egyetért azzal, hogy bevezessék Nagy-Britanniában a különadót - egy brit orvos javasolta a csokoládé megadóztatását is az alkohol és a dohány mintájára, hiszen az elhízás egyik fő oka ez az édesség.

A didikirály szerint azonban itthon nincs szükség ilyen intézkedésre, a szigetországban jóval kövérebbek az emberek. Pákó ugyanakkor óva intett mindenkit a túlzott csokifogyasztástól. Nehéz persze ellenállni, mondta, szerinte ez "az élet édessége". Ő is nehezen mondana le róla, a mértékletességre azonban mindig ügyel és kisfiának se ad túl sok csokit - árulta el a Napi Ásznak Pákó.

A feketebőrű énekest magát is szigorúan nevelték otthon a szülei - különösen az édesapja. Öt testvérével élt együtt egy nigériai szolgálati házban, ahol nem volt víz, áram és toalett sem.

A család vízellátásáról ő is gondoskodott, naponta három kilométert is gyalogolt, hogy vizet hozzon. Élelemre és ruházkodásra sem igen volt pénz, ráadásul a szülők gyakori veszekedése is beárnyékolta mindennapjaikat, mely olykor tettlegességig fajult.

Pákó azonban nem neheztel az édesapjára a pofonok miatt, szerinte azért bántotta, hogy jó útra terelje. Az énekes ma is támogatja Afrikában élő családját és rokonait.

Fekete Pákó, akinek korábban botrányaitól is hangos volt a sajtó, ma példás családapa - Kedvesével, Ágicával együtt nevelik fiukat, a kis Bencét, akinek a nigériai sztár szeretne mindent megadni az életében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.