Ultimátumot kapott: iszik vagy úszik

Többen nekiestek: Pákót papuccsal csapkodták!

Fekete Pákónak többször meggyűlt a baja az úszással, és bár sokszor próbálkozott, nem tudta elsajátítani - Ám a Médiaválogatottal a napokban edzőtáborban vett részt, ahol a csapattársak ellentmondást nem tűrve tanították Pákót, még a medencébe is beledobták.

2009.05.28 06:48ma.hu - Fotó: fenypontmedia

A Didikirályról köztudott, hogy irtózik a bogaraktól, csúszó-mászóktól, sőt mi több, a víztől is.

Pákó többször szeretett volna megtanulni úszni, de eddig nem járt sikerrel, még az argentin dzsungelben sem.

Amikor azonban a bikali kastélyszállóban edzőtáborozott a Médiaválogatottal és a párjával, Ágival, nem volt más választása, hiszen ultimátumot kapott: úszik vagy iszik.

„Ugyan a Médiaválogatott elsősorban focizik, és én is remekül rúgom a bőrt, de a fiúk azt mondták, hogy az úszás alap, és ha azt nem tanulom meg, nem játszhatok velük egy pályán."

"Ultimátumot kaptam: ha nem tanulok meg úszni, meg kell innom egy üveg bort. Mivel én már három kortytól is berúgok, ezért nem volt más választásom."

Kefir és Ricky roppant kitartó volt, szinte két napon keresztül edzették Pákót a Puchner kastélyban, míg végre nem merült el a vízben.

"Amikor már biztonságban éreztem magam a medencében, a víz alá is lemerültem, sőt víz alatti képeket is készítettünk."

"Ezek után következett a feketeleves: annak örömére, hogy megtanultam úszni – mintegy beavatásként –, vizes papuccsal mindenki rácsapott egyet a fenekemre, és végül bedobtak a vízbe”
– újságolja nevetve Pákó.

Olvassa el Pákó döbbenetes sztoriját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.