Bálint Toncsi pedig nehezen viseli majd...

Fekete Pákó kése alá kerültek!

Ma esti Kalandra fal! nagy kihívás elé állítja az első negyeddöntőbe jutott csapatokat, hiszen a szokásokkal ellentétben ezúttal háttal állva kell megoldaniuk a feléjük guruló falakon való átpréselődést!

Pákó és a többiek a tükör előtt... képgaléria

2009.05.14 14:55ma.hu

Kis kézi tükrök, más falnál egy elvarázsolt kastélyból odakerült nagyobb tükörcsoda, de néha csak társaik magyarázata vagy csak mutogatása révén kerülhetik el a vízbe pottyanást! 

A már számos falat megugró, igazi veteránnak számító Nagy Feró, Bálint Antónia és Keleti Andi, valamint Tóth Gabi, Molnár Andi és a dzsungel réme Fekete Pákó állnak ma este a veszélyzónába. 

Pákó persze, ahogy arra számítani lehet, hozza majd szokásos formáját! Úszni ugye még mindig nem tud, de az egy időben való beszéd és mutogatás problematikája is nagy kihívás elé állítja majd! 

A ma esti adásban az is bebizonyosodik, hogy Feró minden tükörben szép, Bálint Toncsi pedig nehezen viseli, ha Pákó úgy ússza meg szárazon, hogy még sok pontot is kap érte. 

Hogy miért kergeti meg az egykori szépségkirálynő a fekete párducot, és hogy kerül egy óriás tükörtojás Pákó kése alá, az kiderül ma este 19:05-kor az RTL Klub műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.