Hiába mondta: nem tud úszni...

Kis híján vízbe fulladt Fekete Pákó!

Úgy tűnik, nem a dzsungelben érte az utolsó ijesztő élmény sztártársai közt a didikirályt - Pákó a minap majdnem megfulladt a forgatáson!

2009.05.06 13:20ma.hu

A nigériai énekes már a Kalandra fal játék kezdetén jelezte, hogy nem tud úszni - Elmondta a szerkesztőknek, de azt a választ kapta, hogy ez nem probléma, így Pákó igent mondott a szereplésre.

Csakhogy a "didikirály" már az első feladatnál vízbe esett, és kétségbeesett kapálózásakor mindenki számára kiderült, hogy nem hülyéskedik! A vízi mentő húzta ki a vízből, és egy ideig az is kérdéses volt, folytatja-e a játékot. Az orvosi szobára vitték - de Pákó nem akarta a csapattársai cserbenhagyni, így összeszedte magát - adta hírül a Blikk.

Pákó sosem titkolta, olykor nem ő a legkeményebb legény a gáton - többször került olyan helyzetbe, amikor szabályosan pánikba esett. Nemcsak a kamerák előtt történik vele azonban ilyesmi.

Nemrég egy böllérversenyen vágtatott be egy fehér lovon a rendezvényre, amin a nézők igencsak meghökkentek.

A száguldás azonban nem tartott soká, hiszen Pákónak ahhoz is segítség kellett, hogy a lóra feltegyék - pár perc múlva azonban már jóformán könyörgött, hogy leszállhasson a patás jószágról.

A Celeb vagyok, ments ki innen! kalandjáték forgatása előtt a dzsungelbe készüléssel szenvedett meg.

A különféle betegségek ellen oltásokat kellett felvennie, s igen rosszul viselte. Lázas lett, besárgult és mozdulni sem tudott, csak feküdt otthon.

A kalandjátékban is szerzett aztán néhány felejthetetlen élményt, de nem pozitívat.

Ráadásul Argentínából hazafelé menet a reptéren drogcsempésznek nézték.

Nem ugyanazzal a géppel repült, mint a társai, és a római repülőtéren feltűnést keltett, amikor kézzel-lábbal magyarázva keresett dohányzásra kijelölt helyet.

A rendőrök egy helyiségbe vitték, ahol arról kérdezték, drogot csempész-e, és Pákó elmondása szerint üvöltöztek vele, még kórházba is akarták vinni röntgenre, hogy kiderüljön, nem nyelte-e le a kábítószert...Végül rájöttek, hogy nagy félreértésről van szó...

A kalandok azonban cseppet sem tartják vissza a nigériai énekest attól, hogy újabb kihívások elé nézzen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.