A tigrisruhát is odaadja a didikirály!

Pákó már fia és Balázs lánya esküvőjét várja!

Örömmel osztja meg tanácsait a gyermekáldás elé néző Sebestyén Balázsékkal Fekete Pákó, aki kisfia mellett már igazán gyakorlott szülő - Sőt, már fia, Bence esküvőjét tervezgeti...

2009.06.05 08:23ma.hu

Nagyon belelkesült Pákó, amikor megtudta, hogy Sebestyén Balázs és kedvese, Viki babát vár - Igazi barátként felajánlotta, megtanítja a műsorvezetőt mindarra, amit egy apának tudnia kell.

Pákó reméli, teljesül Balázs vágya, és lánya születik - a didikirály nem titkolta, örömmel venné, ha a gyermek majdan a fia, Bence felesége lenne! Ha kell, gyermeke kinőtt ruháit is odaadja, természetesen a tigrisruhát is, és segít Balázsnak bóklászni a bababoltokban, ha a szeretné. A műsorvezető egyelőre nem kommentálta az ötleteket - adta hírül a Napi Ász.

Pákónak tavaly márciusban született meg a kisfia, akit párjával, Ágicával nagy szeretetben nevelnek.

A nigériai énekesnek kezdetben nem volt egyszerű dolga. Már azzal sem, hogy elfogadtassa magát a kedvese szüleivel! Amikor megtudták, hogy lányuk kivel találkozgat, alaposan kiborultak.

A szülők nem sok jót hallottak Pákóról a médiában, akkoriban jelent meg például, hogy a sztárnak állítólag több gyermeke is van.

Ági apja rettegett attól, hogy a lánya az énekessel járjon, nagyon féltette a gyermekét.

Hónapokig megpróbálta lebeszélni erről a kapcsolatról: azt gondolta, hogy Pákó egy afrikai embercsempész banda tagja, s hamarosan igyekezne eladni Ágit tevéért vagy kecskéért!

Amikor a szőke lány először aludt Pákónál, apja még az énekes címét is elkérte...

A kezdeti aggodalom azonban elmúlt, hiszen a nigériai sztár azóta a család tagja, s Ági szülei tudják, hogy vigyáz a lányukra, akivel immár közös gyermeket is nevelnek. Pákó olykor az apósával csavarog a városban.

A páros egyébként több babát is tervez az egyéves Bence mellé - Pákó az afrikai szokások szerint azt is normálisnak tartja, ha hat-hét gyermek van egy családban.

Ági ennyit azért nem akar, de biztos, hogy lesz testvére is a kis Bencének.

Olvassa el - Pákó túlélte a durva balesetet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.