Maga mutatja be az új bőrszerkókat

Szexi és vad: Beyoncé új kollekciója megérkezett!

Beyoncé Knowlest leginkább dalairól ismerheti a nagyközönség, pedig színésznőként és a divatvilágban is hírnevet szerzett. Új kollekciójában a bőr dominál.

Dögös az új Beyoncé-kollekció: Itt vannak a 2010-es Deréon-modellek! képgaléria

2010.08.17 19:29ma.hu

A 29 éves énekesnő Beyoncé Giselle Knowles néven látta meg a világot, de a világ már csak Beyoncé-ként emlegeti őt. A hétszeres Grammy-díjas énekesnő leginkább az R&B zenei stílusban remekel, dalait javarészt saját maga írja, emellett zenei producerként és színésznőként is szépen aratja a babérokat.

Fotó: Deréon

A 90-es években a Destiny's Child tagjaként tűnt fel, 2003-tól szólókarrierjét építi. Rendszeresen lép fel párjával, Jay-Z rapperrel.

A moziba járó közönség a 2006-os Rózsaszín párducból és az ugyanabban az évben megjelent Dreamgirls Broadway-musical filmes adoptációjából ismerheti a csinos és kellemes hangú énekesnőt, de 2009-ben ő játszott a Cadillac Records és az Obsessec című filmekben is.

Aki pedig inkább a divat világát kíséri figyelemmel, az 2004-ben találkozhatott először Beyoncé nevével, amikor megalapította a House of Deréon nevű divatmárkát, melynek idei őszi kollekcióját ezúttal nem hivatásos modellek, hanem saját maga mutatja be.

Meghackelték Beyoncé adatait

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.