Félrecsúszott az énekesnő felsője...

Képek: Ilyen sincs gyakran! Kibuggyant Beyoncé mellbimbója!

A sikeres énekesnő nem az a típus, aki ha kell, ha nem a pucér melleit mutogatja, ezért a következő képek valóságos különlegességnek számítanak! Beyoncé akaratlanul kivillantotta a mellbimbóját.

Ilyen se sokszor van: Beyoncé mellbimbója kivillant! képgaléria

2010.04.27 10:30ma.hu

A strandon lazított baráti társaságban a csinos énekesnő, amikor nem figyelt eléggé az öltözékére - és arra sem, hogy bizony a közelben fellelhető egy lesifotós is.

Itt sem sok híja volt...

Utóbbinak köszönhetjük, hogy bekukkanthatunk Beyoncé fürdőruhája alá - nem gyakran fordul elő ilyesmi a dívával.

Bár rendszerint nagyon szexis szerelésben lép színpadra, pucér idomait még sosem mutatta meg magazinban a nagyérdeműnek...

Ahogyan pasiügyeitől sem hangos a sajtó. Beyoncé évek óta hűséges párjához, a szintén zenész Jay-Z-hez, akivel két éve hivatalosan is összekötötte az életét.

A közelmúltban ismét felröppent a hír, hogy a sztárpár első gyermekét várja, de újra kacsának bizonyult. A feltehetően hozzájuk hasonlóan tehetséges utódra még várni kell...

Elásatta magát Beyoncé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.