Álhír volt a sztárbaba

Mégsem vár gyermeket Beyoncé - de szeretne

Úgy tűnik, még egy ideig várni kell a népszerű sztárpáros utódjára - Beyoncé szóvivője határozottan cáfolta azt napokban felröppent hírt, hogy az énekesnő anya lesz.

Sikeres pár: Beyoncé és Jay-Z a Grammy-gálán! képgaléria

2010.03.30 15:30ma.hu

Nem kétséges, hogy újabb tehetség születne a sztárvilágba, hiszen Beyoncé és férje, Jay-Z is töretlen sikerrel szerepel évek óta a zenei palettán.

A kis trónörökösre azonban még várni kell, pletykának bizonyult ugyanis a gyermekáldás. A csinos énekesnő szóvivője cáfolta a People magazinnak, hogy Beyoncé terhes lenne.

A gyönyörű sztár még mindig csak 28 éves, de bevallottan örömmel lenne már anyuka, különösen, hogy párja, Jay-Z 40 esztendős.

Beyoncé azonban nem szeretne semmit sem sürgetni, mnt nemrég elmondta, abban hisz, hogy az ilyesmi magától, természetes módon megtörténik.

Beyoncé és Jay-Z két éve kötötték össze az életüket hivatalosan is, április 4-én ünneplik az évfordulójukat.

Házasságuk mindazok ellenére is boldog, hogy olykor felröppenek rosszízű pletykák Jay-Z-vel kapcsolatban. Volt, hogy hírbe hozták Rihanna-val, akivel együtt dolgozott.

Parfümjével is tarol Beyoncé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.