Néhány napja derült ki az örömhír...

Fotók - Gyermeket vár Beyoncé?

Évek óta egy párt alkot a népszerű énekesnő és szintén sikeres párja, Jay-Z, de eddig még nem született gyermekük. Az ismerősök szerint Beyoncé most áldott állapotban van!

Sikeres pár: Beyoncé és Jay-Z a Grammy-gálán! képgaléria

2010.03.26 10:30ma.hu

Sajtóértesülések szerint a rapper és a gyönyörű énekesnő első babájukat várják. Beyoncé és Jay-Z hivatalosan még nem erősítették meg a hírt.

Egy ismerősük árulta el, hogy a sztár csupán néhány napja tudta meg, érkezik a kis trónörökös.

A sztárpár nagyon boldog, Beyoncé egy kis szabadságot is kivett az örömhírre.

Jay-Z-vel, aki a hírek szerint már korábban is vágyott egy gyermekre, most madarat lehet fogatni. Imádja párját, és mindenben lesi a kívánságát.

Beyoncé egyébként a páros ismerőse szerint arra készül, hogy a terhesség idején is dolgozik majd, ameddig tud.

Beyoncé és Jay-Z 2002 óta alkot egy párt, munkakapcsolatból született a szerelem, és csak 2008-ban kötötték össze életüket hivatalosan is.

Tavaly már született egy baba Beyoncé családjában, ám annak nem örült senki felhőtlenül. Kiderült ugyanis, hogy az énekesnő édesapjának harmincéves szeretője vár gyermeket.

Lopott Beyoncé?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.