Abramovicsnak és a líbiai vezérnek énekelt

Képek - Beyoncénak milliárdosok perkáltak szilveszterkor

Roman Abramovics szilveszteri partiján ragadott mikrofont Beyonce, a világhírű amerikai énekesnő később Moammer el-Kadhafi líbiai vezér egyik fiának is énekelt - értesült a francia és az amerikai sajtó.

Beyoncé a színpadon, kissé "terebélyesen" képgaléria

2010.01.08 13:30MTI

Az orosz mágnás ötmillió dolláros partit rendezett a Karib-tengeren fekvő, Franciaországhoz tartozó St. Barthélemy szigetén.

A vendégek között Beyonce mellett Gwen Stefani énekes, Orlando Bloom színész, Prince amerikai popénekes és asz-Szaadi Kadhafi is szerepelt - számolt be képriportjában csütörtökön a Paris Match francia társasági lap.

Beyonce és Gwen Stefani közösen még dalt is improvizált - állítja az újság.

A francia magazin a New York Postra hivatkozva arról is beszámolt, hogy szilveszter éjszakáján Beyonce kétmillió dollár ellenében Moammer el-Kadhafi másik fiának, Hannibálnak énekelt a sziget egyik szórakozóhelyén.

A Nikki Beach vendégei fejenként állítólag 12 ezer dollárt fizettek, hogy hallhassák az énekesnőt.

Nézze meg Beyoncé diszkósminkjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.