Szörnyen nézett ki a szexis énekesnő!

Ízléstelen képek! Borzalmas lett Beyoncé haja!

Beyonce a napokban szörnyű hajjal jelent meg...a szexis énekesnő frizurája a 80'-as évek stílusára emlékeztetett, borzalmas volt, mintha vizes és ápolatlan lenne.

Nézze meg! Ilyen szörnyű volt Beyoncé haja! képgaléria

2009.08.17 17:10ma.hu
Borzalmas haja lett Beyonce-nak!

A szép sztár a minap New York City-ben ment el ebédelni férjével, Jay-Z-vel, a ruhája sem volt éppen csinos és trendi, de a haja még nagyobb felháborodást keltett.

Beyoncé különben néhány nappal ezelőtt éppen Japánban hétvégézett, így volt szerencséje észlelni a 6.6 erősségű földrengést, ami megrázta egész Tokiót.

A földrengés annyira sokkolta, hogy gyorsan posztolták is a Twitteren, milyen szörnyűségeket éltek át. Beyonce és kisebbik húga, Solange Samantha korábban Thavasa & Disney márkájú táskákat reklámozott a Tokyo Disneyland Hotelben.

Ő a következőkkel kommentálta a történteket:

- "Miafsz, a húgom azt mondta szétsikította a fejét, az anyám hívta, én meg csak horpasztottam mellette. Úristen, cunami! Hogyan aludhattam át egy komoly földrengést? Már megint?"

Beyoncé már anya akar lenni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.