Hamburger és krumpli a díva kedvence...

Képek - Hamarosan nem fér a miniszoknya Beyoncé-ra?

A szexi énekesnő, Beyoncé Knowles meglepő nyilatkozatot tett az angol Daily Star magazinnak - A díva nyugodtan kortyolhatná a legdrágább pezsgőket, ehetne kaviárt, de mégsem teszi...

Beyonce kissé szélesre sikeredett! képgaléria

2009.11.30 19:25mellesleg

A sikeres dívának köztudottan nincsenek anyagi problémái, így nyugodtan falatozhatna kaviárt, kortyolhatna Don Perignont esténként.

A 28 éves texasi lány azonban nem szereti a luxus-fogásokat, az egyszerű ételeket részesíti előnyben.

Olyannyira igaz ez, hogy a Daily Star cikke szerint az angliai és az írországi turné során a sztár és a 40 fős stáb sem ebédelt mást, mint hamburgert sült krumplival.

Néha rendeltek egy-egy szendvicset, és ez minden! Ha az énekesnő sokáig folytatja ezt az étrendet, le kell mondania a miniszoknyás fellépésekről…

Százezres borravalót osztogat Beyoncé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.