Erkölcstelen a csinos énekesnő?

Szexi fotók - Beyonce-t válltól térdig nem láthatják!

Elhalasztotta Malajziába tervezett fellépését Beyonce, miután konzervatív muzulmán vallási körök azzal vádolták, hogy a koncert erkölcstelen lenne.

Alulöltözött? - Beyonce itt kicsit szélesre sikeredett... képgaléria

2009.10.20 15:30MTI

A kihívó ruháiról és koreográfiájáról ismert világhírű énekesnő október 25-én adott volna koncertet Kuala Lumpurban.

A fellépést azonban elhalasztották, az új dátumot hamarosan közlik - számolt be showt szervező Marctensia iroda.

"A halasztás kizárólag a művész döntése, és semmi köze nincs más külső okokhoz" - olvasható a cég által kiadott közleményben.

A Marctensia képviselői nem választoltak arra a kérdésre, hogy az énekesnő a Pánmalajziai Iszlám Párt bírálatainak hatására döntött a halasztás mellett.

Az ázsiai ország legjelentősebb ellenzéki pártja azért szólított fel a fellépés törlésére, mert az nézetük szerint a "nyugati szexis előadásoknak" keltett volna hírverést.

Beyonce korábban 2007-re tervezett fellépését is törölte.

A párt már akkor is hevesen tiltakozott az énekesnő ellen, hivatalos okként azonban egyeztetési nehézségeket jelöltek meg a szervezők.

Malajziában a kormány által hozott szabályok szerint a női előadóknak a válluktól a térdükig el kell takarniuk testüket.

Saját fitneszprogramot akar Beyonce!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.