Havi 16 ezerért fogyózik a megasztár

Beyoncé-s feneket akar Tóth Vera!

Száztizennyolc kiló volt pár hónappal ezelőtt az énekesnő - Tóth Vera azonban már leadott 18-at, az álomsúlya pedig 70 kiló. Reméli, hamarosan utána is megfordulnak a pasik. A sikerért azonban havonta fizet is.

2010.01.22 09:30ma.hu

Ma már a negyvenhatos konfekció méretek közül válogathat magának Tóth Vera - Az énekesnő jelentős súlycsökkenésen ment át, de még a neheze hátravan.

Vera 70 kilós szeretne lenni, álma, hogy utána is megforduljanak a férfiak. Fél éve havi tizenhatezer forintot fizet egy dietetikus specialistának. Olyan vékony derekat és olyan popsit szeretne, mint amilyen példaképéé, Beyoncé- mondta el Vera, aki már nem először veselkedik neki a fogyókúrának. A jojóeffektus mindig kiábrándította.

Korábban rendszertelenül étkezett, hajnalban evett, 135 kilósan pedig már énekelni is nehezebb volt. Ma nem fogyaszt többet napi 1200 kalóriánál, odafigyel, mit és mikor eszik vagy iszik. A lakását pedig legszebb fotóival rakta tele - mesélte a megasztár a Hot! magazinban.

Bár Tóth Vera az elmúlt években többször is nyilatkozott diétáiról, az mindig felbosszantja, ha a sajtóban a súlya a téma.

Az ellentmondásos pletykákra - melyek magánéleti problémáit boncolgatják - ma már inkább nem is reagál. Az utóbbi időben nagy változáson ment keresztül, a sikeresen indult fogyókúra óta új célok lebegnek a szeme előtt.

Nemrég kivirulva, mosolygósan érkezett az egyik beszélgetős műsorba, ahol elmesélte, döntött: változtat a mindennapjain. Vera tudja, hogy nem kevés időbe telik, míg eléri az álomsúlyát.

Nem siet el azonban semmit, szépen, lassan, de biztosan halad előre. Amellett, hogy megreformálta étkezését, intenzív testmozgást is beiktat életébe, hiszen egy kardio-tréningek is sokat segítenek az előrehaladásban.

Verára egyelőre nem talált rá a szerelem, de reméli, hogy ez csak idő kérdése - a diéta mindenképpen elősegíti a pozitív változást életében.

Tóth Vera rókázott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.