"Magánéletem, az még nincs"

Tóth Vera vadászati időszakot tart...

Az aranytorú énekesnő egy jótékonysági rendezvényen vallott arról, hogy sajnos még mindig nem találta meg szíve választottját, de mégsem csügged.

2009.12.10 14:30Tabu tv

Az egykori megasztár nem fél a betegségektől, de talán annál jobban tart az egyedülléttől.

"Magánéletem az még nincs. Nincs pasim. Nézd, vadászati időszak van!" - meséli a tabutv.hu riporterének Tóth Vera, aki jelenleg nagy fogyókúrában van, de nem csak a pasik miatt.

"Saját magam miatt csinálom. Mivel nagyon sokan a családomból érbetegségekben szenvednek, és ez mind az elhízás eredménye, ezért szeretnék lefogyni egy kicsit" - mondta el a Tabu Tv videójában az énekesnő, aki eddig tizenöt kilótól szabadult meg.

Verát azonban mostanság nem csak a fogyókúra, hanem a jótékonyság is izgalomba hozza: a stáb az Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány figyelemfelkeltő akcióján kapta mikrofonvégre.

"Szegényeket nagyon rossz nézni, hogy miért kapta el őket ez a dolog, hogy mindek köszönhető az, hogy ilyen fiatalon, ilyen betegek. Nekik az lenne a dolguk, hogy mindig jól érezzék magukat, és szerető családi kör közepette tengessék le életüknek ezt a részét, de sajnos nem tehetik meg" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tóth Vera, akinek mindig szívszorító élmény beteg gyerekeknek énekelni.

Sör helyett tejezik Tóth Vera!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.