Megint cikizik a megasztárost!

Tóth Vera: K...rvanagy szenzáció a súlyom!

A bulvársajtó újra Tóth Vera magánéletétől hangos - Egyszer a Hal a tortán szereplői akarják beperelni, máskor pedig túlsúlyát cikizik az újságírók. De miért?

2009.10.12 17:30Tabu tv

Az énekesnő az internetes sztártévének beszélt arról, hogy szerinte csak az uborkaszezon miatt rángatták elő újra és szerinte egyáltalán nem nagy szám a kövérsége, hiszen már gyerekkora óta ilyen az alkata.

"Nem tudom, hogy ez mennyire nagy dolog, hogy a túlsúlyról beszélgetünk, hiszen így ismert meg ez az ország. Úgy csinálunk, mintha k*rva nagy szenzáció lenne a súlyom, de szerintem ez nem életszerű" - meséli a tabutv.hu riporterének Tóth Vera, aki mostanában feltűnően sokszor kerül a bulvárlapok címlapjaira.

"Ubiszezon van tudod és akkor kitalálnak mindenféle hülyeséget. Szenzációt csinálunk abból, hogy szőke lettem, pedig már szőke vagyok három éve" - panaszolja az internetes sztártévének az énekesnő.

Elárulta, hogy annyi igazságtartalma van a megjelent dolgoknak, hogy bőszen fogyókúrázik már két hónapja, ami alatt 8 kilót és 16 centit adott le.

Vera mindenkit megnyugtat: nem beteg! Ha valaki felszed magára tíz kilót, azt a fizikumán megérzi, ahogy az énekesnő is tette.

Börtön előtt a lelkiismeretem ölne meg - mondta Tóth Vera

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.