Csak nevet a kritikákon az énekesnő

Tóth Vera: Nem a testalkatomtól fog függeni

Tóth Vera félig már boldog - Az énekesnő újabb fogyókúrába fogott, ám bízik abban, hogy a szerelmet a személyisége vonzza majd be. A kritikákon pedig csak nevet.

2009.09.11 12:05ma.hu

Tóth Vera magánéletében nem történt változás. Nagyon szereti az életét, mellette áll a családja és tele van barátokkal.

Vera alkoholista, depressziós lett, és testsúlya miatt már alig áll a lábán! Így írtak az énekesnőről, akit az elmúlt fél évben – a képernyők helyett – pubok, kocsmák és kis klubok színpadain lehetett látni.

Vera szerint barátai és hozzátartozói erőt adnak neki, és így ma már – szokásához híven – csak jóízűen kacag a találgatásokon. Vera két éve költözött kis lakásába.

A lány eddig nem engedett be kamerát otthonába, és ennek nem a mosatlan edény volt az oka! A rosszindulatú találgatásokat akarta így megelőzni, de most úgy döntött, a Fókusz nézőinek megmutatja milyen is az élete – két fellépés között.

- Nagyon otthonos, családias itt a légkör - mondja lakásáról Vera.

Testvére, Tóth Gabi állandó vendég nála. Volt, hogy két hónapra is ott ragadt. Vera mindent megtesz a húgáért, autójáét is gyakran kölcsönadja neki. A fellépéseken azonban nem látszik, hogy a pletykák mennyire viselték meg az énekesnőt!

Vera két éve él egyedül. A szakítás akkoriban nagyon megviselte.

- Pasik terén bonyolult a életem. Vannak, akik érdekelnek, de bevallom őszintén, hogy már nem görcsölök rá. Hiszek a sorsban, és hiszem, hogy elhozza nekem azt a férfit, aki nagyon szeret majd és én is őt. És bízom benne, hogy ez nem a testalkatomtól fog függeni, hanem Tóth Verától, mint személyiségtől - vallotta be a Fókusz kamerája előtt.

Verát alkata miatt sok kritika éri. Pedig megpróbál odafigyelni, mit, mikor és mennyit eszik. Több orvos is kivizsgálta, de kiderült, semmi baja nincs.

- Vérvétel, pajzsmirigy-működés, ami ugye okozhat fennakadást a fogyásban. Itt az akaraterővel akadtak problémák...Lelki szempontból voltak nehéz időszakok...

A sztár most újabb diétába fogott. Fél év alatt 12 kilót akar leadni, még testvére, Gabi biciklijét is elkérte.

Vera nem veszi szívére a kritikákat, de próbálja viccesen kezelni. Nagyon szeret vásárolni, de a ruhaválogatás sem egyszerű dolog számára.

Vera azt mondja: félig már boldog. Valóban csak egy férfi hiányzik az életéből.

- Jól jött a 2 év egyedüllét...Hogy mi lesz, hogy nem tudom, de úgy gondolom, jó dolgok várnak rám és boldog leszek - mondta a Fókuszban mosolyogva az énekesnő.

Tóth Vera húga pasijáról áradozik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.