Neves dietetikus fogyasztja az énekesnőt

Tóth Vera: Piszkafaként térek vissza!

Az énekesnő óriási változáson ment keresztül és új célok lebegnek a szeme előtt - Sokáig keringtek ellentmondásos pletykák Tóth Veráról, ő azonban az esetek többségében nem is reagált a vádakra.

2009.11.17 19:25cool tv

Hosszú idő után újra vendég volt Tóth Vera a Cool Live műsorában, aki kivirulva, boldogan és mosolygósan érkezett a stúdióba, hogy beszámoljon az életében bekövetkezett óriási változásról.

Az énekesnőről sokáig keringtek ellentmondásos pletykák, melyek a karrierjét, a magánéletét és a súlyproblémáit boncolgatták, ő maga azonban az esetek többségében nem is reagált a vádakra.

A Cool stúdiójában sem holmi álhírekről csevegett. Vera elárulta, az elmúlt egy év a számára főleg munkával telt, a szerelem pedig egyelőre nem talált rá, mégis hatalmas változás következett be az életében:

- Nagyjából három hónapja úgy döntöttem, hogy változtatok a mindennapjaimon. Felkerestem egy nagy hírű dietetikus specialistát, akinek a segítségével fogyókúrázni kezdtem. Nagyon sokat segít, és azóta tizenhárom kilótól már meg is szabadultam.

Vera rendkívül céltudatos, nem siet el semmit, szépen, lassan, de biztosan halad előre. Gyakorlatilag egy teljes életmódváltáson megy keresztül, amibe a megreformált étkezésen kívül hamarosan az intenzív testmozgás is helyet kap majd, reményei szerint nemsokára komoly kardio-tréningekbe kezdhet.

- Azért is végig fogom csinálni!

Az egészsége mellett a karrierje is új lendületet vesz a jövő évtől. Gőzerővel tervezi, hogy testvérével, Tóth Gabival közös szerzeményt készít.

Íígérete szerint 2010 szeptemberében egy vadiúj nagylemezzel ajándékozza meg a rajongóit, valamint a színpadi szerepléshez is visszatérne, amennyiben lehetőség kínálkozik rá. Ami pedig a diétát illeti, viccesen leszögezte:

- Hamarosan piszkafaként térek vissza ide hozzátok!

Sör helyett tej jöhet Tóth Veránál!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.