Húga egész estés Jackson-show-kat adott elő

Tóth Vera megkönnyezte Jacksont

A kicsi Tóth Gabi egész estés Jackson-show-kat adott elő a játszótéren, ötévesen. A két aranytorkú Tóth-lány Michael Jackson dalain nőtt fel. Olyannyira, hogy amikor Gabi még beszélni sem tudott, a Jacko-slágerek dallamát már dúdolta.

2009.06.27 09:00rtlbulvar.hu

Mire ötéves lett, az összes Jacko-koreográfiát betéve tudta, és ezzel szórakoztatta a családot és a többi gyereket a játszótéren.

– " Michael Jackson egy akkora ikon, aki minden zenészre és minden emberre hatással volt. Úgy érzem, minket a hugommal személyesebben érint az ő elvesztése, mert amióta az eszünket tudjuk, mindig az ő dalait hallgattuk. A bukaresti koncertjét havonta-kéthavonta végignézem, egyszerűen nem tudom megunni." – árulta el Tóth Vera az RTL Bulvárnak, és azt is hozzáfűzte, hogy szerinte nem lesz még egy olyan kaliberű zenész, mint Jacko, el sem tudja képzelni, ki léphetne a helyére. Vera egészen korán értesült a pop királyának haláláról.

Éjfélkor le akart feküdni aludni, de egy barátnőjével még SMS-t váltott, aki arra kérte, hallgasson meg egy dalt, amit elküldött neki. Vera fellépett az egyik közösségi oldalra és mindenhol ezt látta: „In Memoriam Michael Jackson.”

Az énekesnőt teljesen szíven ütötték a szavak, és amikor a hírportálok visszaigazolták a valóságtartalmukat, kicsordult a könnye.

–" Talán soha nem fogjuk megtudni, valóban szívroham vitte-e el vagy sem. Az utóbbi években csak a botrányaival foglalkozott a sajtó, amit szörnyen utáltam és soha nem hittem el, hogy gyerekeket molesztált. Most viszont, a halála után már a szakmai sikereiről is cikkeznek."

Az idősebbik Tóth-lány egyik barátja személyesen is ismerte a Pop Királyát. A férfi 12 éve ment ki Amerikába és a munkája kapcsán ismerkedett meg Jacksonnal, akinek neverlandi birtokán is járt.

Vera barátja ekkor tudta meg, hogy Michael felkarolta és segítette azt a családot, aki először indított pert Jackson ellen gyermekmolesztálás vádjával.

A szülők egy ügyvédtől kapták a tippet, hogy jelentsék fel az énekest, így könnyen juthatnak pénzhez.

- „Szerintem Michael Jackson saját gyerekkorában nem tudott kiteljesedni. Amíg más a játszótéren homokozott a többi gyerekkel, addig ő már színpadon állt, profi produkciókat gyakorolt és adott elő. Egy felnőtt ember felelősségét vette a vállára és később be akarta pótolni azokat az éveket, amik kimaradtak az életéből. De nem hiszem el, hogy bárkit bántott volna” – tette hozzá Vera.

Tóth Vera összeomlott? Tudja meg Ön is a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.