Pálinkát csak a hangszálaira iszik az énekesnő

Tóth Vera: Én nem lökök fel másokat a piáért

A megasztár besokallt abból, hogy folyton lealkoholistázzák a lapok - Mint mondta, ő nem iszik sokat, a partikra sem ingyenpiáért megy, és csak akkor iszik pálinkát, ha a hangszálai miatt szüksége van erre.

2009.11.16 14:30juj.hu

Tóth Vera egy celebpartin találkozott a juj.hu stábjával, ahol Herczeg Zolival együtt mulatott.

A szervezők - a fotósok előtt - egy meghatározhatatlan röviditalt itattak Verával, s ettől ő olyan arcot vágott, mintha ecet lett volna a pohárban.

Az ivás kérdéséről a riporter érdeklődésére elmondta: elege van abból, hogy folyton lealkoholistázzák az újságok. Ő nem iszik sokat, oda sem ingyenpiáért ment.

Bár, szokta látni más partykon zenésztársait, ahogy fellökik egymást az alkoholért...

Tóth Vera csak akkor iszik pálinkát, ha fellépés előtt be van rekedve, akkor is azért, mert semmi más sem hat a hangszálaira.

Részleteket elárul a videóban az énekesnő!

Sör helyett tejre szavaz Tóth Vera!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.