Nem lesz elájulva - guminő lett belőle

Képek: Most már bárki ágyba viheti Beyoncét!

Erre kevésbé lehet büszke a csokibőrű énekesnő, mint a sikereire - Bombázó külseje miatt gumibabát csináltak belőle, mostantól tehát bárki megdöntheti az ágyban élethű mását.

Nézze meg Beyoncé szexi fotósorozatát! képgaléria

2010.04.01 14:30ma.hu

Ha némi fantáziával is, de mostmár más is kipróbálhatja, milyen lehet az énekesnő férjének, Jay-Z-nek az ágyban...

Beyoncé
ugyanis kapható lett guminő formájában, mindenkinek, aki beszerez egyet, kielégíti a vágyait...

Beyoncé baba formában...

A gumibabát rejtő dobozon több utalás található az éneksnő Sweet Dreams és Single Ladies című, népszerű slágereire.

Beyoncéról és párjáról egyébként az utóbbi napokban röppent fel a pletyka, miszerint gyermeket várnak. Ami igaz, igaz, az énekesnő valóban szeretne lassan majd kisbabát negyvenéves férjétől.

Ám a sajtósa határozottan cáfolta, hogy a sztárpár szülői örömök elé nézne. Szakmai téren egyébként töretlen mindkettőjük sikere.

A tehetséges és gyönyörű énekesnő volt az idei Gramm-gála győztese. Hat díjat nyert el, köztük a 2009 legjobb dalának járót, a Single Ladies című himnuszáért.

A Grammy-k 52 éves történetében most történt meg először, hogy női előadó ugyanabban az évben hat díjat nyer el. Beyoncé jelölésből is a legtöbbet kapta: összesen tízet.

Beyoncé a parfümjével is tarol!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.